We live in a BLINDWORLD

Să spunem lucrurilor pe nume...

Acest spaţiu virtual poate conţine materiale cu caracter pamfletar.Dacă aveţi sub 18 ani vă este interzis accesul deoarece pe site pot apărea materiale de tipul text,foto,audio şi video cu conţinut explicit!

Vă multumesc !

 

Eroii...de pe yahoo messenger...
     media: 5.00 din 7 voturi

postat de blindius in 2007-05-06 16:05
- Fii cine vrei tu pe net ! - Îţi sună cunoscut , sunt sigur de asta. E reclama de la un provider de Internet recent intrat pe piaţa noastră dispusă să absoarbă orice. E o reclamă inteligentă dacă stăm să ne gândim că vrea să atraga noi internauţi , dar am dubii că este şi morală.
Stiu cum era când n-aveam Internet, totul era super : prietenii ieşeau mereu la un fotbal, la o terasă , la o plimbare...ca o copilărie-adolescenţă cum ar trebui să fie ea. Ar trebui să nu încurajăm ca identitatea s-o găsim într-un mediu virtual, pentru că am neplăcuta ocazie să văd cum prieteni de-ai mei, oameni f. plăcuţi la vorbă, pe Internet sunt schimbaţi aproximativ 90% de nu te poţi înţelege dracului cu ei. Ce rost are să ne închidem în noi când în jur avem poate zeci de amici sau foarte buni prieteni gata oricând să te facă să te simţi minunat !!!
Aş da orice pe câteva ore pierdute cu prietenii mei , la distracţie.

Aşa că : dă Shut Down la sistem şi Start la distracţie, cât încă mai avem timp. AU ! AU! AU !

Comentarii

1

de Anusk

2007-05-11 17:30

:) subscriu complet..pana sa am net de la aceasta minunata retea...vorbeam mult mai mult cu lumea, ieseam mult mai mult...nu mai vorbesc despre conversatii cu iubitu /iubita pe mess...groaznic, impersonal si rece...iesiti oameni buni in lume! numai in romania sunt 22 de milioane de oameni de cunoscut...daramite in toata lumea si noi ne complacem in a vorbi cu 10-15 persoane pe mess(constant nu ocazional) Revolutie!!!! everybody shut down! gata fug ma duc la motoare la o bere...va recomand acelasi lucru...e super cald si frumos afara


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

 
 

powered by www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare